Beau Derma

Huidverbetering en Huidverzorging

 


Definitief ontharen met IPL geeft het beste resultaat op de lange termijn. In onze schoonheidssalon in Lelystad geven wij als ontharingsspecialist gericht advies. Ook beantwoorden wij al uw vragen over het definitief ontharen van uw benen, armen, rug, bikinilijn of overbeharing op uw gezicht. Wij werken met de beste ontharingsapparatuur van Pulzzz en u kunt altijd een gratis adviesgesprek aanvragen!

IPL behandeling

Op zoek naar een IPL behandeling in Lelystad? IPL ontharen is razend in populariteit toegenomen, omdat IPL ontharen zulke geweldige resultaten geeft.
Pulzzz werkt met de meest verfijnde technologie, waarbij wij heel secuur een lichaamsdeel kunnen behandelen. Feitelijk werkt Pulzzz met de VPL technologie: 
de verbeterde en meer moderne versie van IPL. Wij werken met het € 1,20 per flits principe, waarbij u significant goedkoper uit bent dan in de salons die met standaard tarieven werken.
 

IPL ontharen

IPL ontharen in Lelystad is dus bij u in de buurt. We hebben ons toegelegd op het definitief ontharen van zowel vrouwen als mannen. IPL ontharen heeft veel voordelen ten opzichte van andere laserbehandelingen. Een IPL behandeling is pijnloos, relatief snel en veel goedkoper dan een gewone laserbehandeling. Genoeg redenen om onze website te bekijken en gelijk een afspraak te maken bij uw Pulzzz vestiging in Lelystad!

Pulzzz Lelystad is een onderdeel van Pulzzz Nederland. Voor informatie verwijs ik naar de website van Pulzzz. Klik voor de website hier.Voor een filmpje van een PULZZZ behandeling bij Beau Derma klik dan op de foto:  
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram