Bruidsarrangementen

Beau Derma zorgt ervoor dat je op deze bijzondere dag de make-up draagt die bij jou past en die de hele dag goed blijft zitten. Jouw trouwdag is de mooiste dag van je leven en natuurlijk wil je er op deze dag extra mooi uit zien.

We maken ongeveer 5 weken voor je trouwdag een afspraak voor een Jean d'Estrées deluxe behandeling.
Dit is een uitgebreide verwenbehandeling voor je huid.
Circa 1 week voor de bruiloft geven wij een Jean d'Estrées basisbehandeling en daarna brengen wij een proefmake-up bij je aan. Het is handig als je weet welke bruidskleding je gaat dragen, want de make-up wordt onder andere afgestemd op jouw/jullie trouwkleding. Daarnaast is ook je dagelijks make-up gebruik van belang voor de bepaling van jouw bruidsmake-up. Als je in het dagelijks leven geen tot weinig make-up draagt, dan houden wij hier rekening mee.
Tijdens het aanbrengen van de proefmake-up kan je meekijken in de spiegel en als je uiteindelijk tevreden bent met het resultaat, dan noteren wij welke producten wij hebben gebruikt.

Tot slot verzorgen wij op jouw trouwdag de bruidsmake-up bij je thuis. Wij nemen voldoende tijd om je heel mooi op te maken.
Dit neemt circa een uur in beslag. Hierna ben je helemaal klaar, om op een ontspannen manier de mooiste dag van jouw leven te beginnen.
Bruidsarrangement


Ca 5 weken voor de trouwdag Jean d'Estrées deluxe.
Één week voor de trouwdag Jean d'Estrées basis en proef make-up.
Bruidsmake-up op de trouwdag bij je thuis.


€180,-

Een fantastische bruidsmake-up? Dat doen we samen!