Dry Skin Care

 

Dagelijks blootstelling aan agressieve invloeden van buitenaf, met name de verschillende weersinvloeden, zorgen ervoor dat de natuurlijke bescherming van de huid (de zuurmantel) wordt verzwakt en aangetast. De huid is daardoor niet langer in staat om zelf vocht vast te houden en wordt ruw en droog. 
Voor onmiddellijk comfort heeft Jean d’ Estrées een lijn van 4 producten ontwikkeld voor de verzorging, hydratatie en bescherming van zelfs de droogste huid. 
 

Optimale bescherming.
 
De kern van deze kostbare formule bestaat uit het Edelweiss extract. Deze plant uit de Zwitserse Alpen heeft in duizenden jaren de eigenschap ontwikkeld om zichzelf te kunnen beschermen tegen zelfs de meest extreme weersomstandigheden. Tegenwoordig wordt het in de  Jean d’ Estrées  producten  gebruikt  vanwege zijn bijzonder verzachtende eigenschap en  bescherming tegen vrije radicalen en oxydanten.
Intensieve voeding.
De enorm voedende kracht van macadamia, jojoba olie en mango boter geeft de huid soepelheid en een absoluut gevoel van comfort.


Rich Cream
Geeft de huid een beschermend laagje en is ideaal voor de meest kwetsbare huid. Het gevoel van comfort is onmiddellijk en intens. De huid is de hele dag effectief beschermd.
High Nutrition cream
Deze intensief voedende crème is ontwikkeld om absoluut comfort te bieden aan de erg droge huid. Rijk aan hydraterende, voedende en vernieuwende actieve ingrediënten, die helpen om de huid zijn soepelheid en zachtheid terug te geven.  

High Nutrition Handcare (anti dark spot)
Ideaal voor het behouden van de jeugdigheid van de huid. Verrijkt met Biowhite®  dat de pigmentvlekken minder zichtbaar maakt en voorkomt het verschijnen daarvan. Zo vaak aanbrengen als nodig. Het beschermt de huid tegen droogte en irritatie en versterkt de nagels. De handen voelen weer soepel en fluweelzacht aan.High Nutrition Lip Care
Ideaal voor de kwetsbare en gesprongen lippen. Deze balsem hydrateert, verzorgd en beschermd uw lippen tegen externe factoren. De lippen zullen niet verder uitdrogen en worden weer zacht en soepel.  Deze lippenbalsem gebruikt u zo vaak als nodig en kan ook onder de lipstick gebruikt worden.

Een mooie & gezonde huid? Dat doen we samen!