Gezicht

Bij Beau Derma bent u aan het juiste adres voor diverse kwalitatieve gezichtsbehandelingen, die aansluiten bij uw huidtype en leeftijd. Voordat ik met een behandeling begin, maak ik eerst een grondige analyse van uw huid en andere aspecten, die belangrijk zijn voor bepaling van de juiste behandeling en passende producten.
Bij mij is uw huid in goede handen!
Indien u een afspraak wilt maken voor een complete gezichtsbehandeling en daarnaast ook een extra behandeling  wenst, zoals harsen of wimpers verven, dan verzoeken ik u om dit vooraf kenbaar te maken. Ik kan hier dan rekening mee houden en extra tijd voor u reserveren.

Onderstaand treft u een overzicht aan van de gezichtsbehandelingen met bijbehorende prijzen.
Prijslijst Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandeling (90 min)
De behandeling bestaat uit: reiniging, epileren, peeling, onzuiverheden verwijderen, massage, serum, masker, verzorgende crème.
€ 60,00

Basisbehandeling
De behandeling (60 min) bestaat uit: reiniging, epileren, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker en verzorgende crème.
€ 47,50

Reinigende behandeling
De behandeling (45 min) bestaat uit: reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker en verzorgende crème.
€ 38,00

Jean d'Estrées anti aging Preventief
De behandeling (90 min) bestaat uit: reiniging, schuimpeeling, onzuiverheden verwijderen, vitamineampul, massage met een verrukkelijke honing/gembercrème, blueberry-peeloff-masker, verzorgende crème.
€ 62,50

Jean d’Estrées Gabrielle's Secrets
Behandeling gebaseerd op de schoonheidsgeheimen van Gabrielle d'Estrées, favoriet van Henry IV. Rijke texturen en delicate geuren zorgen voor een zichtbaar gehydrateerde en stralend, gladde huid.
€ 66,50