Gezicht

Bij Beau Derma bent u aan het juiste adres voor diverse kwalitatieve gezichtsbehandelingen, die aansluiten bij uw huidtype en leeftijd. Voordat wij met een behandeling beginnen, maken wij eerst een grondige analyse van uw huid en andere aspecten, die belangrijk zijn voor bepaling van de juiste behandeling en passende producten. Bij ons is uw gezicht in goede handen!
Indien u een afspraak wilt maken voor een complete gezichtsbehandeling en daarnaast ook een extra behandeling  wenst, zoals harsen of wimpers verven, dan verzoeken wij u om dit vooraf kenbaar te maken. Wij kunnen hier dan rekening mee houden en extra tijd voor u reserveren.


Onderstaand treft u een overzicht aan van de gezichtsbehandelingen met bijbehorende prijzen.


Prijslijst Gezichtsbehandelingen

Jean d'Estrées deluxe
Verwenbehandeling (90 min)
De behandeling bestaat uit: reiniging, epileren, peeling, onzuiverheden verwijderen, massage, serum, masker, verzorgende crème.
€ 58,00

Jean d'Estrées basisbehandeling
De behandeling (60 min) bestaat uit: reiniging, epileren, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker en verzorgende crème.
€ 45,50

Jean d'Estrées reinigend
De behandeling (45 min) bestaat uit: reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker en verzorgende crème.
€ 36,50

Jean d'Estrées anti aging Preventief
De behandeling (90 min) bestaat uit: reiniging, schuimpeeling, onzuiverheden verwijderen, vitamineampul, massage met een verrukkelijke honing/gembercrème, blueberry-peeloff-masker, verzorgende crème.
€ 60,00

Jean d'Estrées anti aging Herstellend
De behandeling (90 min) bestaat uit: reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, massage, ampul boordevol vitaminen en mineralen uit de zee,
een elastisch peel-off masker, verzorgende crème.
€ 62,00

Jean d’Estrées Gabrielle's Secrets
Behandeling gebaseerd op de schoonheidsgeheimen van Gabrielle d'Estrées, favoriet van Henry IV. Rijke texturen en delicate geuren zorgen voor een zichtbaar gehydrateerde en stralend, gladde huid.
€ 64,50

Jean d’Estrées anti aging Total Youth
Deze zeer effectieve en ontspannende behandeling (60 min) bestaat uit: reiniging, peeling met fruitzuren, matrix gelmasker, massage, massage met masker op basis van groene algen en stamcellen van de appel.
Excl. nalopen van onzuiverheden en epileren (dit omdat je huid hier na afloop te heftig op kan reageren)
€ 64,50

Jean d’Estrées 3D rides (75 min)
Pure collageen in combinatie met Hyaluron en hydraterende bestanddelen zorgen ervoor dat je huid optimaal gevoed wordt en je fijne lijntjes zichtbaar verminderen. Een aangepaste massage zorgt voor extra doorbloeding waardoor je huid de rijke ingrediënten beter opneemt. Naast alle werkstoffen is ontspanning ook erg belangrijk tijdens deze behandeling.
€ 69,50

Jean d'Estrées Mini Wellness

Een korte, maar zeer complete gezichtsbehandeling!!
De behandeling bestaat uit: reiniging, scrub, masker, massage, dagcrème.        
€ 30,75