HL Behandelingen:C the SUCCESS anti-aging Behandeling ca 90 min. € 64,50


De C THE SUCCESS productlijn is gebaseerd op een extreem hoge concentratie van vitamine C, één van de krachtigste antioxidanten
in de natuur, die werkt om vrije radicalen te neutraliseren, de toon te verlichten, de diepte van lijnen te verminderen,
de collageensynthese te stimuleren, optimaal vochtgehalte te behouden en de soepelheid te verhogen.

De behandeling met C the Success helpt het huidverouderingsproces vertragen en corrigeert schade.
De behandeling is geschikt voor alle huidtypen, vooral voor teint met vroege tekenen van veroudering,
premature expressielijnen, doffe huidtextuur en tonus.
Alpha Beta Retinol verjongende behandeling ca 90 min. € 67,50  De ALPHA-BETA MET RETINOL-productlijn biedt een actieve, resultaatgerichte combinatie van alfa- en bètahydroxyzuren en retinol.

Dit is een unieke en zeer actieve behandeling voor verschillende huidaandoeningen: vermoeide en doffe huid met ongelijke textuur, pigmentatie en rimpels.

De REJUVENATION-huidbehandeling vernieuwt de hoornlaag door afschilfering, verhoogt de cel vernieuwing en vermindert
de diepte van de lijntjes. Een combinatie van professionele behandelingen en thuiszorgregime garandeert een verbetering
van de textuur en elasticiteit van de huid, verminderde diepte van de lijntjes en geeft een meer uniforme, stralende huidtint
vol vitaliteit. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen.Bio Repair behandeling ca 90 min €64,50


De productlijn van BIO REPAIR is gebaseerd op actieve concentraties van vitamine E, geconcentreerd natuurlijk reparatiecomplex en verzachtende Aloë Vera, Kamille, Jojoba en Olijf om huidproblemen te helpen beheersen en corrigeren die worden veroorzaakt door stress en milieueffecten. De formuleringen helpen het oxiderende effect van vrije radicalen te neutraliseren. En beschermen tegen
schade aan de collageen matrix, droge huid en fijne lijntjes, vullen en kalmeren de teint.

BIO REPAIR biedt langdurig vocht en antioxidanten, verzacht en kalmeert de huidtextuur, helpt de effecten van schadelijke omgevingsfactoren, stress en biologische veroudering te corrigeren. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes en wordt ten zeerste aanbevolen voor de gevoelige huid en is tevens geschikt om beschadigde, vermoeide, doffe teinturen te stimuleren en verfraaien.


ACTIEVE WERKSTOFFEN

· COLLAGEN EN ELASTINE, twee belangrijke eiwitten die verantwoordelijk zijn voor de elasticiteit en stevigheid van de huid.
· VITAMINE E werkt als een antioxidant, beschermt de huid tegen UV-schade en helpt het vochtgehalte van de huid te verhogen.
· NATURAL REPAIR COMPLEX herstelt schade aan de huidcellen veroorzaakt door Uv-straling door de natuurlijke reparatie- en revalidatiemechanismen van de cellen te versnellen.

IN DE PRAKTIJK
Het NATURAL REPAIR COMPLEX werkt samen met de actieve werkstoffen om schade aan de huid door UV stralen en andere omgevingsfactoren op natuurlijke wijze te corrigeren en het natuurlijke herstelproces van de huidcellen te ondersteunen en stimuleren.


Calm Red Soothing Behandeling ca 90 min € 64,50De CALM RED-lijn werkt om de gevoelige huid te kalmeren en versterkt het natuurlijke immuniseringsmechanisme van de huid.
De lijn is gebaseerd op essentiële vitamines waaronder E, F en H die dienen als antioxidanten, en een hoge concentratie plantenextracten zoals Broccoli, Druif, Olijf en Aloë Vera. De behandeling wordt met name aanbevolen voor een gevoelige huid die vatbaar is voor roodheid.
ACTIEVE INGREDIENTEN:
ALLANTOÏNE verzacht en beschermt de huid tegen milieuschade, zorgt voor vocht en versnelt het regeneratieproces in de huid.
BIOTINE bekend als vitamine H, is noodzakelijk voor de productie van eiwitten zoals collageen en elastine, beide essentieel voor de flexibiliteit en de sterkte van de huidstructuur.
BROCCOLI extract beschermt de huid tegen UV-schade, voorkomt huidbeschadiging en versnelde veroudering van de huid.
HAMAMELIS is zowel ontstekingsremmend als antioxidant, minimaliseert vergrote poriën en verbetert de huidtextuur.
JOJOBA-OLIE bevat essentiële vetzuren en een hoge concentratie vitamine E, helpt bij het verbeteren van de elasticiteit van de huid en vertraagt het verschijnen van fijne lijntjes.
OLIJFOLIE rijk aan omega-9, polyfenolen en vitamine E, beschermt de huid tegen vrije radicalen en vertraagt de vroegtijdige veroudering van de huid.EXPRESS GEZICHTSBEHANDELING 30 min. €29,-

Een korte, maar doeltreffende gezichtsbehandeling met zichtbaar en voelbaar resultaat.

Tijdens de EXPRESS behandeling wordt de huid goed gereinigd met een unieke enzymatische peeling op basis van onder andere melkzuren. Deze peeling genereert nieuwe en gezonde huidcellen en bevordert een uniforme teint.

Er zijn 3 verschillende Express behandelingen, ieder met hun eigen samenstelling en kenmerken. Laat je adviseren of probeer ze gewoon alle drie!

Hebben jij en je huid behoefte aan een tussentijdse boost? of heb je gewoon wat minder tijd?
Dan is dit de perfecte oplossing!!


Get Glowing
Facial Energizer

Express Destress